МАКСИМИЗИРАЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА НА ПРОСТОРОТ ЗА ПАРКИРАЊЕ: ПАРКИРАЊЕ ВО 2 ПОСТАВЕНИ ВО ПАРКИРАЊЕ ГИ ЛИФНУВААТ HYDRO-PARK 1127 TRANSFORM RESIDENTIAL PARKING ВО ХОНГ КОНГ

МАКСИМИЗИРАЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА НА ПРОСТОРОТ ЗА ПАРКИРАЊЕ: ПАРКИРАЊЕ ВО 2 ПОСТАВЕНИ ВО ПАРКИРАЊЕ ГИ ЛИФНУВААТ HYDRO-PARK 1127 TRANSFORM RESIDENTIAL PARKING ВО ХОНГ КОНГ

МАКСИМИЗИРАЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА НА ПРОСТОРОТ ЗА ПАРКИРАЊЕ: ПАРКИРАЊЕ ВО 2 ПОСТАВЕНИ ВО ПАРКИРАЊЕ ГИ ЛИФНУВААТ HYDRO-PARK 1127 TRANSFORM RESIDENTIAL PARKING ВО ХОНГ КОНГ

Дали се борите со ограничен простор за паркирање во вашата станбена гаража?Не гледајте подалеку од нашиот неодамнешен проект во Хонг Конг, каде што го имплементиравмеЛифтови за паркирање со 2 поста Хидро-Парк 1127да се оптимизира капацитетот за паркирање и удобноста на паркингот за станбена зграда.

01 Преглед на проектот

МОДЕЛ:Хидро-парк 1127

ТИП: 2-ПОСТО ХИДРАУЛИЧЕН ПАРКИНГ ЛИФТ

КОЛИЧИНА: 13 ЕДИНИЦИ

НОВАРУВАЊЕ: 2700kg/паркинг простор

ЛОКАЦИЈА: Хонг Конг

УСЛОВИ ЗА МОНТАЖА: ВНАТРЕ И НАДВОРЕШЕН

02 Вовед во производ

Овиеиновативни хидраулични паркинг лифтови со 2 столбасе дизајнирани да се поврзат со следниот мост за подигнување и од левата и од десната страна, ефикасно заштедувајќи простор и максимизирајќи ја ефикасноста на паркирањето.Со голем капацитет и висина на подигање, дури и големите теренци можат без напор да се паркираат на или под лифтовите, обезбедувајќи удобност за жителите со различни големини на возила.

03 Изложба на решенија

Нашите паркинг-лифтови одобрени од CE се придржуваат до европските стандарди, гарантирајќи врвен квалитет и завршна обработка.Безбедноста е најважна и нашаавтомобилски лифтови Хидро-парк 1127се дизајнирани да бидат многу безбедни, цврсти и прифатливи за корисниците, што ги прави погодни и за приватна и за комерцијална употреба.

Клучни карактеристики на 2-пост паркинг лифтови Hydro-Park 1127:

-Разновиден и ефикасен:Погоден и за приватни резиденции и за комерцијални имоти,Хидро-парк 1127е сестрано решение за зголемување на капацитетот за паркирање.

-Колони што може да се поврзат:Способноста за поврзување колони обезбедува максимална заштеда на простор, овозможувајќи повеќе возила да се сместат во истата област.

-Можност за долгорочно складирање:Идеален за долгорочно складирање на возила, обезбедувајќи сигурно и безбедно решение за паркирање.

-Доволна висина на премин:Со висина на премин до 2.100 mm,Хидро-парк 1127лесно сместува поголеми возила, вклучително и теренци.

-Висок капацитет за кревање:Со капацитет за кревање до 2.700 kg, овој паркинг лифт е добро прилагоден за возила со различни големини и тежини.

-Затворена платформа за кревање:Затворената платформа за подигнување го штити долниот автомобил од масло и нечистотија, обезбедувајќи чистота и одржување на возилата.

Без разлика дали сакате да ги оптимизирате станбените паркинг простори или да ги подобрите паркинзите за комерцијална употреба, нашитеХидрауличен систем за лифт за паркирање со 2 поштануди разновидно решение прилагодено на вашите потреби.Со својата хидраулична технологија и дизајн за заштеда на простор, тој е идеален избор за максимизирање на ефикасноста на паркирањето во секој амбиент.

Искусете ја практичноста и сигурноста на нашите2-Post Car Parking Lifts Hydro-Park 1127.Контактирајте не денес за да дознаете повеќе за тоа како нашите решенија за паркирање можат да го трансформираат вашиот паркинг простор во функционална и ефикасна средина.

  • Претходно:
  • Следно:

  • Време на објавување: мај-01-2024 година
    8618766201898