GALUEGA FA'ATAU FA'AVAE FA'AVAE E MUTRADE LEVERAGING TU'O LE VAA'IA LALO LALO O LE TA'ALA.

GALUEGA FA'ATAU FA'AVAE FA'AVAE E MUTRADE LEVERAGING TU'O LE VAA'IA LALO LALO O LE TA'ALA.

Mutrade, i le avea ai o se taʻutaʻua taʻutaʻua o mea e paka ai taavale, talu ai nei na faʻaalia ai se galuega faʻaogaina lelei e faʻaalia ai se fale taʻavale i lalo ole eleele. O le tagata autu i le faia o lenei poloketi o se mea moni o lesi'isi'i seleulu pakaga lua tulaga S-VRC-2, fa'apipi'i fa'atasi e fa'afefiloi ma le si'osi'omaga. Leneisi'i taavalee le gata ina fa'atuputeleina le tulaga e paka ai taavale ae fesoasoani fo'i e fa'atumauina le matagofie o mea totino a le matou tagata fa'atau.

O LE LU'I

O le teuina o ta'avale mafolafola masani i luga o fanua nofoia e masani ona tula'i mai ai ni lu'itau i le fa'aogaina lelei o avanoa ma le fa'asaoina o foliga vaaia o le nofoaga. Na fautuaina e Mutrade se fofo atamai e ala i le faʻalauiloainaS-VRC-2 faiga paka ta'avaleo lo'o ofoina atu le paka tu'usa'o, se faiga e teu ai faletaavale, ma se fofo fa'ata'avale atamai.

FOFO A MUTRADE:S-VRC-2 FA'ATA'U TALI

Na iloa e Mutrade lenei luʻitau ma tuʻuina atu se fofo e sili atu nai lo na o galuega e faʻaogaina ai le matagofie ma le lelei.

S-VRC-2 si'isi'i paka ta'avale, ua lauiloa foi o le afaiga tu'u sa'o seleulu, ofo atu se tali pakaga atamai e fa'ateleina ai le fa'aogaina o avanoa i se faiga fa'apitoa ma fa'apitoa. E ala i le tuʻufaʻatasia o lenei faiga faʻapipiʻi faletaavale i totonu o le mamanu o le paka tutoʻatasi, Mutrade ua faʻafouina le manatu o le lelei o le paka ma le matagofie.

 

SE SU'ESU'EGA FA'ATA'IGA:S-VRC-2VS. TALA FA'AFEAGAI

Se'i o tatou su'esu'e i se iloiloga fa'atusatusa i le va o le fa'aaogaina oS-VRC-2 si'isi'i paka seleuluma paka ta'avale mafolafola masani i luga o fale nofoia. O aoga oS-VRC-2e fa'aalia le faiga pe a mafaufau i mea e pei o le fa'aogaina o avanoa, fa'afaigofie ona maua, ma a'afiaga va'aia.

  • 1. Fa'ateleina le malosi:Le mamanu tulaga lua oS-VRC-2e maua ai le ta'ilua (po'o le tolu, po'o le quad) le gafatia e paka ai i le tulaga tutusa pe a fa'atusatusa i le paka mafolafola, ma avea ai ma filifiliga lelei mo fale e fa'atapula'a avanoa.
  • 2. Matagofie ma Fa'atinoga:O le natura le iloa o lelifi pakaga i lalo o le eleelefa'asaoina le fa'alelei va'aia o le meatotino a'o tu'uina atu se fa'ata'ita'iga fa'ata'otoga fa'aoga.
  • 3. Lelei ma Fa'afaigofie:O lefaiga e paka ai taavaleofo atu se poto masani pakaga seamless, aveesea le manaʻomia mo le feʻaveaʻi i nofoaga fufusi e masani ona fesoʻotaʻi ma luga o pakaga paka.

SU'ESU'EGA LE FA'AVAE O S-VRC-2

Le felagolagomai oS-VRC-2 mea faigaluega paka ta'avalee o'o atu i tua atu o talosaga nofomau. Pe o le faʻatinoina o se faʻataʻitaʻiga atamai e paka ai taavale i totonu o pisinisi faʻapisinisi, faʻatūina nofoaga e paka ai lua i totonu o taulaga, poʻo le faʻaogaina lelei o faiga paka i lalo o le eleele i fale maualuluga,S-VRC-2tu o se filifiliga faatuatuaina ma lelei.

FAAIUGA

I le faaiuga, o le faʻaaogaina e le Mutrade oS-VRC-2 faiga paka ta'avalefa'aa'oa'o mai se fa'afefiloi lelei o tekonolosi ma mamanu. E ala i le ofoina atu o se fofo atoatoa o paka e fetaui ma manaoga faʻaleleia o siosiomaga i le taulaga, o loʻo faʻaauau pea e Mutrade le faʻaogaina o le auala mo fofo lelei ma matagofie.

E ala i le tuufaatasiaS-VRC-2 si'itia paka ta'avalei totonu o lau poloketi, e le gata e te siitia ai le faʻatinoga o lau pakaga taavale ae faʻaleleia atili ai le apili atoa o lau meatotino. Talia le lumanaʻi o paka faʻatasi ma Mutrade ma iloa le tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o tekinolosi ma mea faʻalelei i au nofoaga paka.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Au-01-2024
    60147473988