E FAAPEFEA ONA FAATATAUINA LE VAEGA FAATATAU I LOTO I FA'ATOTOGA FA'AVAE FA'AVAE?

E FAAPEFEA ONA FAATATAUINA LE VAEGA FAATATAU I LOTO I FA'ATOTOGA FA'AVAE FA'AVAE?

E FAAPEFEA ONA FAATATAUINA LE VAEGA FAATATAU I LOTO I FA'ATOTOGA FA'AVAE FA'AVAE?

O le fa'atupuina lelei o avanoa paka i totonu e mana'omia ai ni fofo fou e fa'atatau i le fa'atulagaina ma fa'agata o nofoaga ta'itasi.E ala i le tu'ufa'atasia o le tele o fa'ata'ita'iga o mea e paka ai ta'avale, e mafai ai ona fa'aoga lelei uma inisi sikuea o avanoa o iai.

O avanoa paka i totonu e masani ona iai ni lu'itau tulaga ese ona o le fa'atapula'aina o ata sikuea.O le fa'amalieina o nofoaga e paka ai totonu o le fale e maua ai se lu'itau tulaga ese.Ae ui i lea, faatasi ai ma le tu'ufa'atasiga sa'o o fa'ata'ita'iga o mea e paka ai ta'avale, e mafai ona fa'aoga lelei inisi uma o avanoa avanoa.

O nisi nei o faʻataʻitaʻiga faʻamalosi o le faʻafefea ona faʻafouina e tuʻufaʻatasiga eseese o mea e paka ai taavale i totonu o fale mo matou tagata faʻatau:

Le Mana o le Taamilomilo ma le Si'itia:
Tuufaatasia a360 Degere Livi Livima aSi'i Tu'u Ta'avale Fa'ata'oto e Luafa'amaonia suiga mo se tasi o matou tagata fa'atau.O lenei tu'ufa'atasiga na mafai ai ona fausia se avanoa e paka ai ta'avale mo ta'avale se lua i le taimi muamua, e o'o lava i le tasi ta'avale e foliga mai e le talafeagai.E ala i le feliuliua'i o le fa'avae ma le si'itia o ta'avale, na fa'ateleina ai e le kalani le avanoa tu'usa'o, ma fa'aaoga lelei ai ata fa'afafa'afafa'a.

Fofo Fa'asao Avanoa e aunoa ma Fa'asa'o Fa'asao:
O le isi tu'ufa'atasiga manuia e aofia ai le fa'aluaina aLiliu Livima aSi'i Fa'avae.O lenei fa'atonuga na fa'ataga ai la matou tagata fa'atau e fa'asaoina avanoa i luga o le nofoaga o galuega e aunoa ma le mana'omia o le fa'asaga i luga o le auala i tulaga eseese.O le tu'ufa'atasiga lelei na fa'afaigofie ai le fe'avea'i lelei i totonu o le nofoaga e paka ai ta'avale, fa'aleleia atili le poto masani o tagata fa'aoga ma fa'amalieina le fa'aoga avanoa.

Fa'ateleina le Gafa ma Fofo i lalo o le eleele:
Mo le isi tagata o tausia o lo'o taumafai e fa'alautele le avanoa e paka ai ta'avale, fa'atasi le aLiliu LivimaLif Paka Ta'avale i lalofa'amaonia meafaigaluega.O lenei faiga fou na mafai ai e le tagata o tausia ona faalautele atu avanoa e paka ai taavale e oo atu i le lima taavale lea sa faigata ai le fetaui o taavale e lua.E ala i le fa'aogaina lelei o avanoa i lalo o le eleele, na mafai ai e le tagata o tausia ona fa'ato'ilaloina tapula'a o luga, ma fa'aluaina lelei le avanoa e paka ai.

O fa'ata'ita'iga nei e fa'atusalia na'o se fa'aaliga o le tele o tu'ufa'atasiga o lo'o avanoa, e fa'atatau i fa'afitauli fa'apitoa mo pakaga i totonu.

E ala i le faʻaogaina o tekinolosi e pei o:

...e mafai ona matou faia ni fofo fa'apitoa e fa'amalieina ai le fa'aogaina o avanoa paka i totonu.Pe o tulaga feliuliua'i, si'isi'i si'i, po'o mea fa'apipi'i i lalo o le 'ele'ele, o le fa'aogaina o nei tu'ufa'atasiga o meafaigaluega e fa'amautinoa ai le fa'afetauiga o vaifofo mo le tele o mana'oga mo pakaga.

Mo i latou o lo'o tauivi ma tapula'a paka i totonu, su'esu'e a matou tu'ufa'atasiga fou o mea faigaluega paka e maua ai le avanoa e tatala ai avanoa natia paka i totonu o avanoa o iai.

Fa'afeso'ota'i matou i le asōe su'esu'e pe fa'afefea e nei tu'ufa'atasiga fou ona fo'ia ou lu'itau paka i totonu ma fa'asilisili ai le lelei o avanoa.

MUTRADE - Fa'afouga Fofo mo Ta'avale mo Lu'itau a taeao!

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iuni-04-2024
    8618766201898